PROLJETNO BUĐENJE ORGANIZMA

Zimsko razdoblje donosi nam hladno vrijeme i manju količinu sunčeve svjetlosti, što na ljudski organizam djeluje umirujuće i uspavljujuće. Tijelo prirodno, kako bi preživjelo zimu, traži zasitniju i masniju hranu te štedi energiju.

Dolaskom proljeća i toplijeg vremena, priroda se, kao i ljudsko tijelo, polako budi iz zimskog sna. ☀️ S promjenama u okolini, dolazi i do promjena u raspoloženjima kod nas ljudi, kao i ostalih živih bića.

Shodno tome, potrebno se tjelesno, mentalno i duhovno pripremiti na buđenje, jer nas ovaj prijelaz može uhvatiti nespremnima i promjene u raspoloženjima neće nužno biti pozitivne, a zbog čega je nastao pojam “proljetna depresija”.

Kako biste pripremili svoj organizam na buđenje i puni energije dočekali proljeće, preporučuje se duži boravak na svježem zraku i suncu, više tjelesnih aktivnosti, laganija prehrana i unošenje promjena u načinu života, koje mogu započeti proljetnim pospremanjem, rješavanjem viškova stvari ili uređivanjem okućnice.

Kako je SENSUAL DANCE FITENSS vrlo nježan, a opet izrazito temeljit i dubok način vježbanja tijela, uma i duha, za Vas smo i u ožujku pripremili PROMO pod nazivom PROLJETNO BUĐENJE.


ONLINE treninzi, koji se održavaju 2xtjedno i prenose se uživo iz dvorane, sniženi su s 40 na 30eur. PROMO vrijedi za sve koji se upišu tijekom ožujka 2023. te traje mjesec dana od dana upisa.

Dođite k nama i zdravo se probudite🌻 Javite se u Inbox, WhatsUp ili preko web stranice za daljnje upute ili s bilo kojim pitanjem.

Vidimo se! 🍀

Vole Vas,

Jelena i Apolon Centar Zagreb

Zaljubi se u SENSUAL DANCE FITNESS – BESPLATNI probni treninzi u tjednu Valentinova

Za nove polaznice:

POKLON u veljači 2023.!

Neka tvoja tjelovježba u MJESEC LJUBAVI bude Sensual Dance Fitness

Isprobaj BESPLATNO 2 SATA treninga u tjednu Valentinova!

Drage naše,

veljača je mjesec koji nas podsjeća na bezuvjetnu i neograničenu ljubav koja postoji u svima nama.


Tim povodom vam poklanjamo čak DVA BESPLATNA probna sata S DANCE FITNESS-a!

S DANCE je program koji sam po sebi njeguje ljubav prema sebi – prema našoj duši, umu i tijelu.

Kombinira istezanje, yogu, ples i fitness na prostirci, spajajući ih u prekrasne ženstvene pokrete, korisne za cjelokupni organizam. Fokus je na što polaganijim pokretima i disanju. Time postižete potpunu kontrolu na fizičkoj razini, a istovremeno potpunu opuštenost na psihičkoj i duhovnoj.Dođite i bezuvjetno upoznajte ovaj program i način vježbanja koji se razlikuje od svih koje ste do sada isprobale!

Dva treninga će Vam dati izvrstan uvid u dobrobiti koje ovaj trening donosi za Vas.

VJEŽBE SU KORISNE ZA:

*jačanje, razgibavanje i istezanje nogu, trbuha, stražnjice, leđa, ruku, bokova, kralježnice i vrata,

* za učvršćivanje cijelog tijela,

*za umirivanje uma,

*jačanje samopouzdanja,

*jačanje ženske energije.

Poslije sata imat ćete divan osjećaj zadovoljstva, mira i radosti.

Besplatni probni treninzi održat će se u tjednu kada je Valentinovo. Termini su:

pon 13.02. u 20:15

&

čet 16.02. u 20:15

Treninzi traju do 21:15 h (1 sat). Održavaju se u Apolon centru Zagreb, Bauerova 21, 4.kat.

INFORMACIJE I PRIJAVE

Predbilježite se za svoje mjesto na besplatnim satovima. Ograničen broj mjesta u dvorani!

Za predbilježbu ispunite formu na našoj stranici ili pošaljite e-mail na
j.horvatic@yahoo.com

Sudjelovanje na besplatnim satovima je bez obveze, a zainteresirane sudionice imaju priliku i pravo prvenstva pri upisu na redoviti tečaj S Dance Fitness-a!

Pokloni sebi nešto novo iz ljubavi!

FOTO IZVOR: 1.Rose, 2. Ribbon

Sezona 2022/2023 počinje!

Drage naše,

ljeto je gotovo, dolazi hladniji i statičniji dio godine. Ipak, želimo da se naše tijelo i dalje osjeća dobro. Da bude lagano, gipko i snažno. Želimo i dalje imati dobar fokus, miran um i duševnu ravnotežu.

Zato se radujemo ponovnom vježbanju S(ENSUAL) DANCE FITNESS-a!

Kroz video najavu nove sezone, donosimo dašak vježbi od prošle godine. Pridužite nam se, uvijek ste dobrodošle 🙂

Vaša,

Jelena

Apolon Centar Zagreb

Dobrodošle na prvi sat

Kako bismo Vam približili način na koji vježbamo, pripremili smo jedan dvadesetominutni trening! Vježbe su osmišljene tako tako da obuhvaćaju cijelo tijelo i donose gotovo sve dobrobiti punog jednosatnog treninga.

Ako tražite idealan trening za žene u Zagrebu, ili volite vježbati online odakle god Vam odgovara, SENSUAL DANCE FITNESS će Vam se svidjeti. Vježbanjem od 20 minuta, jednom ili dva puta tjedno, bit će Vam dovoljno da otklonite bolove u vratu i leđima u vrlo kratkom roku, ojačate cijelo tijelo, te vratite Vaše samopouzdanje.

Uživajte 🙂