red-g68e5a9425_1920

Što je Sensual Fitness?

Kako izgleda trening?

Izvodit ćemo vježbe na prostirci i to jako polagano. Vježbat ćete disanje koje pozitivno utječe na cjelokupni organizam, uz dobru glazbu u fluidnim i valovitim pokretima. Svaka od vježbi osmišljena je tako da povećava pokretljivost i djeluje pozitivno na zdravlje cijelog tijela. Oslobodit ćete veliku količinu endorfina, jednog od „hormona sreće“! Sensual Fitnessom ćete, najviše od svega, biti svoje.
Kako biste dobili dojam, pripremili smo jedan mali video, isti možete pogledati na našem Blogu ovdje.

Koje su dobrobiti?

Ovim vježbama učvrstit ćete čitavo tijelo, intenzivno se razgibati, istegnuti se i podići razinu energije. Vaša kralježnica, vrat, leđa, noge, ruke, trbuh, bokovi i stražnjica bit će jako zahvalni 🙂 Istaknut ćete svoju eleganciju i dobiti potpuno novi doživljaj vlastitog tijela. Osjećat ćete se lijepo, lagano, poželjno i sigurno u svojoj koži. Blistat ćete i to će svi primijetiti 😉

Za što se preporučuje?

Uz sve navedene dobrobiti na fizičkom planu, Sensual Fitness razvija samopouzdanje, snagu, kreativnost i radost. Na energetskoj razini, kroz pokret, s vremenom otklanja emocionalne blokade. Preporučuje se za iscjeljivanje i čuvanje ženskog zdravlja (PMS, bolne mjesečnice, menopauza), te podiže plodnost jer se – s obzirom na kružne pokrete mišića oko zdjelice – poboljšava cirkulacija u zdjeličnim organima. Izrazito se preporuča za isjcjeljivanje bolova u vratu i leđima, svima koji rade sjedilačke poslove ili poslove u kojima su ovi dijelovi tijela jako opterećeni.

Ništa nije moćnije od žene kojoj se ne žuri.

PRIPREMA ZA TRENING

*obucite udobnu odjeću, ne preširoku i ponesite bočicu s vodom, sve ostalo se nalazi u dvorani.

*preporuka je sat do dva prije treninga ništa ne jesti

*važno je da vježbe izvodite u onom intenzitetu kako Vama odgovara, da slušate svoje tijelo i da ne forsirate. Obujam pokreta će se s vremenom proširiti i pokreti će postati elegantniji. Samo polako, najsporije na svijetu!

 

DODATNE INFO

*PROBNI SAT je besplatan! Obavezna najava preko forme ove stranice, društvenih mreža ili mobilnog telefona

*DROP IN SAT (iliti – dođite kad god želite i platite samo taj sat) je 9,00eur.

 

INDIVIDUALAN SAT – POKLON BON

*imate mogućnost individualnog sata – za sebe ili kao poklon bon

*poklon bon dobiva se u digitalnom obliku

*cijena individualnog sata je 50,00eur