PROLJETNO BUĐENJE ORGANIZMA

Zimsko razdoblje donosi nam hladno vrijeme i manju količinu sunčeve svjetlosti, što na ljudski organizam djeluje umirujuće i uspavljujuće. Tijelo prirodno, kako bi preživjelo zimu, traži zasitniju i masniju hranu te štedi energiju.

Dolaskom proljeća i toplijeg vremena, priroda se, kao i ljudsko tijelo, polako budi iz zimskog sna. ☀️ S promjenama u okolini, dolazi i do promjena u raspoloženjima kod nas ljudi, kao i ostalih živih bića.

Shodno tome, potrebno se tjelesno, mentalno i duhovno pripremiti na buđenje, jer nas ovaj prijelaz može uhvatiti nespremnima i promjene u raspoloženjima neće nužno biti pozitivne, a zbog čega je nastao pojam “proljetna depresija”.

Kako biste pripremili svoj organizam na buđenje i puni energije dočekali proljeće, preporučuje se duži boravak na svježem zraku i suncu, više tjelesnih aktivnosti, laganija prehrana i unošenje promjena u načinu života, koje mogu započeti proljetnim pospremanjem, rješavanjem viškova stvari ili uređivanjem okućnice.

Kako je SENSUAL DANCE FITENSS vrlo nježan, a opet izrazito temeljit i dubok način vježbanja tijela, uma i duha, za Vas smo i u ožujku pripremili PROMO pod nazivom PROLJETNO BUĐENJE.


ONLINE treninzi, koji se održavaju 2xtjedno i prenose se uživo iz dvorane, sniženi su s 40 na 30eur. PROMO vrijedi za sve koji se upišu tijekom ožujka 2023. te traje mjesec dana od dana upisa.

Dođite k nama i zdravo se probudite🌻 Javite se u Inbox, WhatsUp ili preko web stranice za daljnje upute ili s bilo kojim pitanjem.

Vidimo se! 🍀

Vole Vas,

Jelena i Apolon Centar Zagreb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *